Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Λαμβάνουν e-mail από τον νεκρό φίλο τους!

Περιέχουν λεπτομέρειες που μόνο εκείνος γνώριζε O Τζακ Φρόζ έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον Ιούνιο του 2011 μόλις στα 32 του χρόνια εξαιτίας καρδιακής αρρυθμίας, σκορπώντας θλίψη στους φίλους και την οικογένειά του.

Πέντε μήνες μετά το θάνατο του, ορισμένοι από εκείνους που ήταν πολύ κοντά του άρχισαν να λαμβάνουν μυστηριώδη email από την ηλεκτρονική του διεύθυνση, τα οποία μάλιστα αναφέρονταν σε θέματα που είχαν συζητήσει λίγο πριν το θάνατό του.

Η οικογένειά του λέει πως κανείς δεν είχε κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό του και δεν πιστεύει πως κάποιοι τον «χάκαραν».

Ένας από τους παραλήπτες ήταν ο παιδικός φίλος του Φροζ, Τιμ Χαρτ με τον οποίο ήταν αχώριστοι για 17 χρόνια.

Ο Χαρτ σοκαρίστηκε όταν έλαβε ένα μήνυμα από τον καλό του φίλο μήνες μετά το θάνατό του. «Ένα βράδυ καθόμουν στον καναπέ μου και κοίταζα τα e-mail μου στο κινητό μου και ξαφνικά ήρθε ειδοποίηση με αποστολέα τον Τζακ!», λέει. 

«Χλώμιασα όσο το διάβαζα γιατί έγραφε για κάτι που μόνο εγώ κι ο Τζακ ξέραμε». Στο θέμα έλεγε «Παρακολουθώ!» και στο κείμενο έγραφε «Με άκουσες;! Είμαι στο σπίτι σου, καθάρισε επιτέλους τη σοφίτα σου!». 

Ο Χαρτ εξήγησε πως λίγο πριν τον αιφνίδιο θάνατο του Φρόζ οι δύο φίλοι συζητούσαν στη σοφίτα και ο Φροζ τον κορόιδευε για την ακαταστασία και τη σκόνη. «Μόνο εγώ κι εκείνος είμαστε, αυτό είναι», είπε.

Μέιλ έλαβε και ο ξάδελφος του Φρόζ Τζίμι Μακ Γκρό, στο οποίο μάλιστα ο Φροζ του έγραφε για έναν τραυματισμό που έπαθε μετά το θάνατό του. «Τζιμ, τι κάνεις; Το ήξερα πως θα χτυπούσες τον αστράγαλό σου, είχα προσπαθήσει να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να προσέχεις», έγραφε το μήνυμα.

Η πηγή των μέιλ παραμένει μυστήριο για την οικογένειά του Φροζ και τους φίλους του που λένε πως δέχθηκαν τα μηνύματα σαν δώρο. «αν κάποιος μας κάνει πλάκα δεν με νοιάζει γιατί εγώ το παίρνω όπως θέλω», είπε ο Χαρτ, ο οποίος μάλιστα απάντησε στο e-mail αλλά δεν υπήρξε συνέχεια στο «διάλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου