Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το Αυτοκίνητο η Γιαγιά και η Κοπέλα!

Το παρακάτω Μαιλ είναι ένα από τα κλασικά Hoaxes που έρχονται κατά καιρούς στο μαιλ μου! προς θεού μην το πάρετε στα σοβαρά οι λογού δημιουργίας του είναι προφανείς. Παρόμοιες ιστορίες κυκλοφορούν για όλα τα μερί του κόσμου από την Νέα Υόρκη ως της Ζιμπάμπουε! και προς θεού σταματήστε να τα ποσταρετε στο Facebook!

Αν τώρα ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα Hoaxes πηγαίνετε στον σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μια κοπέλα μπήκε στο αυτοκίνητό της που ήταν στο πάρκινγκ του ΚΟΣΜΟΣ στη Θεσ/κη και ξαφνικά τη σταματάει μια γριούλα που κλαίγοντας την παρακαλάει να την πάει μέχρι το νοσοκομείο γιατί είχε πρόβλημα σοβαρό. Η κοπέλα βιαζόταν και προσπάθησε να αποφύγει την ευθύνη. Η γριούλα επέμενε. Τελικά την παίρνει στο αμάξι με τη συμφωνία να την πάει στο νοσοκομείο και να μην ζητάει μετά να την πάει κάπου αλλού. Πριν βγουν από το ΚΟΣΜΟΣ σταματάει το αμάξι που βρισκόταν μπροστά της και η κοπέλα μας φρενάρει κάπως απότομα για να σταματήσει. Με το τράνταγμα η γριούλα τινάζεται προς το παρμπρίζ με αποτέλεσμα να σηκωθεί το μανίκι της και να αποκαλυφθεί ένα αντρικό χέρι.

Η κοπέλα μόλις το αντιλαμβάνεται, πατάει με δύναμη το γκάζι και προκαλέι επίτηδες ατύχημα πέφτοντας στο μπροστινό αμάξι. Στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα του οδηγού και πέφτει κάτω κάνοντας τη λιπόθυμη.Η ”γριούλα” φυσικά την κοπάνησε αμέσως. Όταν ήρθε η αστυνομία, η κοπέλα διηγήθηκε την ιστορία και παραδέχτηκε ότι προκάλεσε επίτηδες το ατύχημα, γιατί φοβήθηκε ότι ο τύπος ήθελε να την βιάσει. Οι αστυνομικοί που βρήκαν την τσάντα της ”γριούλας” της είπαν, ότι δεν θα τη βίαζε. Η τσάντα είχε μέσα νυστέρια και άλλα χειρουργικά εργαλεία. Πρόκειται για μια σπείρα που μεταμφιέζονται και παραπλανούν ανυποψίαστα θύματα για να τους αφαιρέσουν όργανα.

Η αστυνομία δεν το βγάζει στη φόρα γιατί η διεύθυνση του ΚΟΣΜΟΣ δεν θέλει να ταράξει τους πελάτες του. Ιδίως τους νεαρούς πελάτες τους που που γεμίζουν τους κινιματογράφους και τις καφετερίες φυσικά ασυνόδευτοι. Δε θα κατηγορήσω πάλι την ανεύθυνη αστυνομία και το κράτος, ούτε τις επιχειρήσεις που μπροστά στο οικονομικό τους όφελος δεν υπολογίζουν απολύτως τίποτα.

Ας φροντίσουμε να προφυλάξουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας χωρίς να χάσουμε την ανθρωπιά μας για τον συνάνθρωπο. Ας ενημερωθούμε κι ας ενημερώσουμε όσους μπορούμε. Δεν μας χρειάζεται ο φόβος ούτε ο πανικός. Άλλο υποψιασμένος άλλο φοβισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου