Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυση σε φάντασμα


Μήνυση σε φάντασμα-τζίνι, κατέθεσε μια οικογένεια από την Σαουδική Αραβία, ισχυριζόμενοι πως τους παρενοχλούσε κάνοντας θόρυβο και πως τους έκλεβε πράγματα από το σπίτι τους. Συγκεκριμένα τα μέλη της οικογένειας υποστήριζαν πως το τζίνι τους απειλούσε, πέταγε πέτρες και έκλεψε κινητά τηλέφωνα.


Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα σε τοπική εφημερίδα: “Αρχίσαμε να ακούμε περίεργους ήχους. Στην αρχή δεν τους παίρναμε στα σοβαρά, άλλα όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο περίεργα πράγματα συνέβαιναν”. Συγκεκριμένα, περιγράφει πως τα παιδιά του έτρεχαν φοβισμένα, λέγοντας του πως τους πετάει πέτρες: “Μια γυναίκα ήρθε και μου μίλησε αρχικά. Και μετά ένας άνδρας. Μου έλεγαν ότι έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι”.

Όπως φαίνεται παρόλο που το γεγονός είναι τελείως παράξενο και ακούγεται σαν ψέμα, το τοπικό δικαστήριο συμμερίζεται τον πόνο της οικογένειας και γι’αυτό το λόγο λαμβάνει υπόψιν του την περίεργη αυτή αγωγή προς τα φαντάσματα και διερευνεί την υπόθεση.

Εξάλλου οι Ισλαμιστές πιστεύουν πως τα τζίνι είναι τα αντίστοιχα χριστιανικά φαντάσματα,τα οποία είναι αόρατα αλλά έχουν την  δυνατότητα να εμφανίζονται όποτε θέλουν και ειδικότερα όταν θέλουν να εκδικηθούν κάποιον ή απλώς τον ζηλεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου